Komplett ISO Certifierad fordonsverkstad

Som auktoriserad servicepartner för MAN ställs det höga krav gällande kompetens och kvalitet på verkstadstjänster. Då vi servar de flesta bilmärken så gör vi ingen skillnad på kvalitetskraven för dessa jobb, allt ifrån personbilar till tunga lastbilar och maskiner.

Kunden står alltid i centrum hos oss och vi jobbar ständigt med att förbättra kundens upplevelse både när det gäller kundmottagning och värdet av våra tjänster. Vi har även som målsättning att kontinuerligt minska vår miljöpåverkan i vår verksamhet.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 samt av Swedac ackrediterat kontrollorgan enligt överensstämmelse ISO/IEC 17020 (C), vi är även certifierade av INCERT för kylarbeten i kategori V (AC och klimatanläggningar i fordon).

 

Bilen står fortfarande för de flesta arbetsresorna i Sverige. Och en lastbil som inte är i trafik kostar pengar för åkaren. När något går sönder så står du som ägare inför ett problem som snabbt måste lösas. Det är då vi på Falu Bil & Maskinservice AB finns tillhands. Vi är en modern bilverkstad i Dalarna med traditionellt kunnande. Därför har vi också en bred erfarenhet och kompetens kring de flesta olika märken och modeller. Oavsett om det handlar om personbilar eller arbetsfordon. På så sätt är vi en bilverkstad i Dalarna för alla i Dalarna.

Till oss kan du vända dig med allt från moderna fordon och maskiner till en gammal Saab V4. Det tycker vi är att erbjuda våra kunder en bra service. På så sätt behåller vi också våra trogna kunder. Även om du byter bil, så behöver du inte byta verkstad.

Som en bilverkstad i Falun så vet vi vilka påfrestningar ditt fordon drabbas av. Vårt landskap är vidsträckt och har en varierande natur med både stora skogar och fjäll. Dessutom har vi ett varierande klimat med stränga och långa vintrar. Detta är såklart påfrestande på bilar och arbetsfordon och detta känner vi till. Som en bilverkstad i Falun vet vi vilken omsorg de fordon som rullar på Dalarnas vägar behöver.

För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är det viktigt att vara en verkstad som du kan lita på. Du ska känna dig trygg med att lämna din bil eller arbetsfordon till oss. Du som kund har rätt att känna dig säker på att vi gör jobbet så snart som möjligt med korrekt pris och kvalitet. Du ska också känna dig trygg med att vi förklarar vilket fel ditt fordon har och vilka kostnader det kan bli. Vi gör allt för att våra kunder ska lämna verkstaden nöjda och glada.

För att kunna erbjuda våra kunder det bästa ser vi till att vara uppdaterade med den senaste tekniken och kunnandet. Vi vidareutbildar oss ständigt för att hänga med i den snabba utvecklingen som motorbranschen befinner sig i. För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är kunnandet om motorer och fordon ett stolt hantverk. Vi sätter stort värde i att kunna det mesta och vara de bästa. Vi kan bilens historia och vet hur en motor ska fungera. Samtidigt som vi hänger med i den senaste tekniken.

Det har hänt mycket sedan den besynnerliga franska ingenjören Amédeé Bolléés första ångbil tuffade fram utanför Paris. Den spännande motorbranschen har genom tiderna legat i framkant när det kommer till innovation och ingenjörskonst. Vi på Falu bil och maskinservice sätter stolthet i att förvalta och vidareutveckla denna tradition. Vi tycker om alla våra kunder, men älskar era bilar, lastbilar och maskiner.

 

Vill du veta mer?

Skicka in din förfrågan i kontaktformuläret eller ring oss.

    Namn*

    Epost*

    Telefonnummer*

    Ditt meddelande