AD Bilverkstad Falun

Bilverkstad Falun

Söker ni en komplett Bilverkstad Falun? Falu Bil & Maskinservice AB är din bilverkstad i Falun. Till oss kan du tryggt lämna din bil på service eller reparation och vara säker på att få tillbaka den i toppskick. Vi har allt du behöver och fixar allt från mindre jobb, som byte av olja eller däck, till mer avancerad felsökning. Våra bilmekaniker är välutbildade och skickliga. Vi har dessutom en välutrustad verkstad, med den bästa tekniken, och ett stort lager reservdelar av god kvalitet. Hos oss finns kunskap och utrustning för att serva och reparera de flesta bilmärken. Dessutom tar vi emot lastbil, buss, släp och entreprenadmaskiner. Detta gör oss till en bred och flexibel verkstad i Falun. Oavsett fordon och fel så löser vi dina problem!
Vi utför service och reparationer på personbilar, Lastbilar, Bussar & Släp. Boka tid idag på 023 70 55 80.

Reservdelar

Komplett lager av hydraulkopplingar och slang från HYDROSCAND, grundutbud med reservdelar tunga lastbilar/släp från HUZELLS i Karlstad AB med  leverans från deras lager till 07.00 nästa vardag.

Laga och serva bilen hos AD Bilverkstad

I Sverige finns det många auktoriserade bilverkstäder som är AD Bilverkstad. Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Vi stöder aktiviteten ”Rätt att Reparera” (Right to Repair), d.v.s konsumentens rättighet att välja.

Vill du veta mer?

Skicka in din förfrågan i kontaktformuläret eller ring oss.