Lastbilsverkstad Falun

Lastbilar går mycket och länge på våra vägar. Varje dag har sin årstid och väder. Detta sliter hårt på fordonen. Därför är det viktigt att ha en lastbilsverkstad som du kan lita på och som har den kompetens som krävs.
Vi är specialiserade på såväl lätta som tunga lastbilar och löser alla problem som kan tänkas uppstå.

I vår lastbilsverkstad arbetar mekaniker med lång och bred erfarenhet av reparation och service av lastbilar. Vi har all utrustning som är aktuell för felsökning, reparation och service av lastbilar och andra tunga fordon.

Vi har bromsprovare för tunga fordon och ackreditering för installation och besiktning av färdskrivare. Med regelbunden service av din lastbil slipper du krångel och problem som kan orsaka avbrott i schemat. En lastbil som står stilla är ett problem som kan kosta pengar och kunder för åkaren. Varorna måste levereras och tid är pengar.

Anlita oss som din lastbilsverkstad i Falun och håll ditt fordon i toppskick. För otrevliga överraskningar längs vägen har du inte tid med, eller hur?

Vi utför all service och reparationer på lastbilar. Allt från oljebyten och hjulinställningar till mer komplicerade arbeten. En modern lastbilsverkstad ska kunna reparera alla lastbilsmodeller. Såväl lätta som tunga lastbilar.

Dagens lastbilar är mer tekniskt avancerade. För att åtgärda många fel kan det behövas koppla in en dator och kalibrera. Detta vet vi bekymrar många åkare. Men vi finns här för er säkerhet och trygghet på vägarna.

Ett vanligt problem är rostskador. Rost smyger sig på fordonen. Men genom att ha en god och nära relation till oss så håller vi fordonen under uppsikt.

Vår verkstad är kunnig och erfaren. Man kan känna sig trygg med att lämna in sitt kära fordon och levebröd hos oss.

Vi är ackrediterade för efterkontroller, detta innebär att vi kan släcka era besiktningstvåor.

Vill du veta mer?