Släpreparationer

Släpvagnar i alla storlekar slits mycket vid körning med tung last. Därför är det viktigt att man som ägare hela tiden underhåller släpet. Vi utför service och reparationer på alla slags släpvagnar, oavsett om det är stora lastbilsvagnar eller mindre släp för personbil.
Hos oss får ni en personlig och engagerad service. Vi har den senaste tekniken och kunnandet och är proffs på både äldre och nyare modeller.

Vi är ackrediterade för efterkontroller, detta innebär att vi kan släcka era besiktningstvåor.

Vi utför alla typer av släpreparationer. Har du ett släp kopplat till ditt fordon krävs lite extra säkerhetstänk.

Både fordon och släp behöver vara i gott skick för att ekipaget ska vara trafiksäkert. Hos oss kan du lämna in bilsläp, lastbilssläp, trailers, dollys, och allt annat du kan dra efter ett fordon.

Vi fixar i stort sett alla varianter av släp som finns på marknaden.

Vi reparerar chassi, bromsar, elsystem och andra delar på ditt släp på ett proffsigt och noggrant sätt.

Behöver du hjälp med bromsanpassning? Vi kan hjälpa dig med brakematching i vår bromsprovare, har du modernare EBS släp så kan vi också parameterändra systemet så att du får jämn fördelning i bromsverkan mellan bil och släp. Bromsanpassning är viktigt både för att hålla nere onödigt slitage samt maximera trafiksäkerhet och komfort.

Vi har också ett brett utbud av reservdelar av kvalitet. Lämna ditt släp för reparation hos oss, så rullar det tryggt och stabilt vidare på vägen!

Vill du veta mer?